Helgens planer

c1000x678
Några bilder från Andrea’s 19-årsmiddag förra året!

 

FREDAAAAG! Som jag längtat! Den här helgen kommer vara all about Andrea, precis som alla andra dagar i mitt liv faktiskt också är. <3 Nej, men hon fyllde ju faktiskt 20 igår och på lördag ska hon firas. Jag ska tillbringa kvällen ikväll åt att äta middag hemma hos pappa, men sen åka hem och påbörja hennes dessert. Smakerna kommer bli dumlekola och jordgubb och för att jag ska hinna allt på lördag innan alla kommer så måste jag helt enkelt börja redan ikväll. Jag tar sen bilen till andra sidan stan (det värsta med vår vänskap är avståndet) ganska tidigt på lördag förmiddag för att hänga med Andros, fixa mig och fixa efterrätten.

På lördagkväll blir det tjejmiddag, det ska bli spännande att se om hon blir glad över sin present från mig… Efter middagen ska vi i alla fall ut, det ska bli kul det också men jag måste verkligen ”step up my game” från i onsdags och tagga till igen. Söndagen blir ju, precis som många dagar efter en utgång, lugn och jag har inga direkta planer. Det lutar dock åt att jag ska möta upp de jag ska åka och se Håkan med i sommar, vi måste planera lite hotell, boka tåg och sådär.

Har ni några roliga planer för i helgen?

 1. Hej!
  Hörde i podden att du inte visste vad man kan äta som vegan så här kommer tre superbra videos med enkla rätter som du kan ta nytta av och kanske till och med tipsa dina läsare om 🙂
  Det kan vara bra att tänka på att när man äter plant based måste man äta mer än vad man är van vid eftersom grönsaker innehåller färre kalorier än kött. Kram!

  https://youtu.be/WNyTzUQO51E
  https://youtu.be/9qn5oAN__2w
  https://youtu.be/Yw7c8CoY6G4

 2. Låter som en super rolig helg, kan du berätta sen du gav Andrea i present?? Själv väntar jobb och plugg både lördag och söndag, men snart är det ju studenten och som jag längtar:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..