About last night

Downloads43

 

Såhär såg jag ut på Andrea’s tjejmiddag igår! Jag körde på helsvart med byxor från BikBok, spetstopp från H&M, fransjacka från Zara och smycken från H&M. Till det par jag ett par vanliga, svarta vardagsklackar som inte syns på bild. I såna här sammanhang älskar jag verkligen mitt kortare hår, tycker det blir riktigt snyggt, men kan samtidigt inte sluta ha lite små-ångest över att det inte kommer vara långt i sommar. Det är ju en sån otroligt vanlig klysha, att man ska långt hår på sommaren, men jag tror jag kommer sakna mitt långa svall lite extra mycket på midsommarafton eller en middag under en utlandssemester. Ångrar dock verkligen inte att jag klippte mig, inte på det stora hela!

Middagen var väldigt trevlig igår och det var kul att träffa lite äldre vänner (dvs de hon haft längre) som jag faktiskt inte träffat tidigare. Vi åt lite olika sorters plockmat som jag och Andrea fixat i ordning under dagen, drack hotshots och åkte sen in mot Café Opera. Det var inget jättedrag där igårkväll om jag ska vara ärlig, dessutom tycker jag ibland att det kryllar av äldre människor (läs: 40-åringar), och igår var en sån kväll. Jag och Andrea kom hem runt halv två och vaknade utvilade ganska sent imorse. Jag ska snart ta mitt pick och pack och börja röra mig hemåt igen, vill inte att hela dagen ska hinna gå utan att jag gör något!

LOADING..