Spraytanning

13105993_10209746171638033_627162380_o

 

Det fanns mycket som var härligt med Finest Awards, bland annat vår bränna! Inför galan valde vi nämligen att spraytana oss hos ”TanByKlara” (@tanbyklara på Instagram) som håller till i Årstaberg. Det var första gången jag spraytanade mig och jag kände mig faktiskt lite lost i det hela, men som tur är så var så ju både Klara och Andrea betydligt mer hemma på det hela.

Andrea berättade för mig att man, samma dag som man faktiskt sprayar sig, kommer ha jätteångest men att man dagen efter kommer stå framför spegeln och tycka att spraytan är det bästa som finns. Exakt så var det! Man blir ju väldigt klibbig strax efter, att ta på sig kläder känns jättekonstigt och det känns verkligen som att man förstår allting. Första natten bör man också tänka på att sova i lakan man inte bryr sig så mycket om och som man enkelt kan stoppa i tvätten dagen efter, det kan nämligen färga av sig lite. Men så får man duscha en första gång och efter det så står man där framför spegeln och älskar sin nya bränna!

Att välja spraytan framför brun-utan-sol kanske är dyrare, men det håller ju betydligt bättre och känns lite lyxigare på något sätt. Studenten och alla skolavslutningar närmar sig med stormsteg och inför detta är det perfekt att unna sig en spraytan, man vill ju gärna inte se onödigt blek ut i sin vita klänning.

Vill ni också boka spraytan hos Klara kan ni nå henne på numret: 072-211 99 95!

För mer bilder och info kan ni även besöka hennes Instagram @tanbyklara eller hennes hemsida www.byklara.se

  1. Hej! Jag har bokat tid för spraytan men fick veta att mösspåtagningen (vi har inte det på valborg) och även en studentfest kommer hållas bara några få timmar efter. Hörde i er podd att man såg hemsk ut direkt efter en spraytan. Hur länge gör man det eller är det tills man duschar av den dagen efter? Skulle du kunna lägga ut en bild på hur man ser ut precis efter en spraytan, alltså är man helt orange eller? Ps. jätte fin blogg och älskar din och Andreas podd! Kram!

    1. Hej Melissa! Hur sjuk man ser ut efter att man spraytanat sig beror ju på hur mörk färg man väljer att bli sprayad med, men jag såg riktigt illa ut alltså… Jag har nog aldrig skämts så mycket som när vi stod på bussen på vägen hem. Men det jag framförallt tänker på i ditt fall är du fullkomligt kommer förstöra brännan om du direkt efter ska klä dig i normala kläder och ha studentmössan på dig. Man blir ombedd att ha på sig väldigt lösa kläder hela kvällen efter att man sprayat sig, lakanen man sover på första natten blir dessutom helt fläckiga av färgen som man tappar. Sätter du på dig en studentmössa bara några timmar efter att du sprayat dig kommer du inte bara fläcka ner insidan av mössan, utan dessutom få en jätteful rand i pannan där mössan har suttit. Nej, jag rekommenderar dig verkligen att boka om tiden! Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..