Andrea’s 20-årspresent

dsc_5617-1024x683

 

Har fått en del kommentarer om presenten jag gav Andrea när hon fyllde år, anledningen är att jag i söndags nämnde att hon verkade ha blivit väldigt glad över den. Andrea har gjort ett lite mer invecklat inlägg om alla presenterna som du hittar HÄR, men jag tänkte att även jag kan berätta lite om den.

Jag valde att ge Andrea en present per bokstav i hennes namn, då utgick jag från hennes smeknamn Andros för att jag helt enkelt kom på bättre presenter på de bokstäverna. Min tanke var att de första fem presenterna skulle vara bra, men lite mindre än den sista – den på S – som jag ville skulle vara någon slags final. Detta gav jag Andrea på varje bokstav:

A – En Apertif. Det betyder fördrink på franska och jag gav henne här en flaska champagne.

NNäsdukar och Nässpray. Andrea är ju sjuk hela tiden och ville helt enkelt hjälpa henne lite på traven, haha.

D – Hennes Drömkoppar från Åhléns som hon kollat på flera gånger. Jag gav henne ”bara” två stycken, men sen får ju hon bygga på samlingen på egen hand om hon vill.

R – En stor bukett Rosor. Ville verkligen att den skulle se maffig ut och vara i olika färger, jag tror det var uppåt 60 rosor i buketten!

O – Haha, jag kallade denna present för Orientaliskt mys. Det var ett doftljus från Rituals i en doft jag vet att hon spanat in.

SSemesteeeer. Den sista presenten jag gav Andrea var att jag betalar hennes flyg när vi åker nånstans i sommar/höst!

Klart att världens bästa vän förtjänar en genomtänkt present. <3 Även om man inte har världens största budget så är ju framförandet något som kan bevisa hur mycket tid och omtanke man ändå lagt på en present. Vill man visa en nära vän lite extra kärlek så kan ett tips vara att just tänka igenom den, allt handlar som sagt inte om det ekonomiska värdet på presenten. Kom ihåg det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..