Nostalgitripp

Genom åren har man ju lyssnat på många låtar – vissa mer betydelsefulla än andra. Vissa låter kan i alla fall jag få nästintill ont i magen av att lyssna på bara för att de ger mig sån nostalgi. Lyssnade man på en låt i samband med att man var ledsen över en viss kille/tjej så kan man lyckas känna exakt likadant, även om det var flera flera år sedan. Förstår ni hur jag menar? Samtliga låtar i detta inlägg är exakt såna låtar, det är helt sjukt vad mycket jag jag kopplar ihop med dem. Samtliga lyssnade jag på under högstadiet och ser man på mixen av låtar jag uppenbarligen lyssnade på ser man ju även hur mycket jag måste ha hunnit förändras… Helt sjukt. Tokio Hotel känns så otroligt lååångt bort idag, men jag lärde mig flera av deras låtar på tyska – trots att jag inte hade någon aning om vad jag sjöng, haha!

Vilka låtar ger er sån här typ av nostalgi? We all have them!

 

 

 

 

  1. Åh Tokio Hotel! Vilka flashbacks jag fick nu! Hade nästan glömt av dom. ÄLSKADE monsoon låten när jag var yngre och ”kunde” den tyska versionen också 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..