Svar på frågestund del 1

Q: Hej fina Mathilda! Vad brukar du göra för att liva upp en ”dålig dag”? 🙂 Finns det lite saker du brukar lyxa till med i vardagen helt enkelt? Kram!

A: Hej! Det beror helt och hållet på varför jag tycker dagen är dålig. Vissa dagar är ju hopplösa fall, det är bara att inse, då mår jag ärligt talat bäst av att bara ligga hemma och njuta av det faktum att jag inte behöver socialisera mig, haha. Men många gånger så kan det hjälpa att få göra mig fin och bära kläder jag känner mig bekväm i. Då kan jag liksom trösta mig lite i det; visst att den här dagen suger, men snygg är jag i alla fall! 😉

IMG_1852

Q: 1. Vad är din absoluta favoritvegorätt?
2. Har du fortfarande ett intresse för naglar och nageldesign?
3. Vem är du i kompisgänget? Den som tar för sig, den som är avvaktande, den som alltid drar ihop alla och gör nåt, den introverta osv osv osv.
Älskar din blogg och podcast! Kram!

A: 1. Hmm… Min favoriträtt innan var ju köttfärssås och spaghetti och eftersom den rätten så enkelt går att göra vegetarisk så säger jag istället quornfärssås och spaghetti!

2. Nej, faktiskt inte. Det är konstigt det där, för jag var så himla intresserad av det. Jag pratade om att öppna en butik med all världens nageltillbehör och ha kurser som jag själv tänkte hålla i, men sen bara dog det. Numera målar jag bara naglarna i en och samma färg, men är fortfarande mån om att alltid ha dom målade.

3. I kompisgänget vill jag se mig själv om en ganska omhändertagande person, men sen varierar man ju från grupp till grupp. Men jag är nog alltid ganska ”outgoing”, det är väldigt sällan jag skulle kalla mig själv introvert.

Q: Hej! Ska snart fylla 19 år och har inte ett jobb och kommer i nuläget inte in på utbildningen jag vill gå, undrar hur du ser på att inte göra nånting i typ ett halvår – ett år efter studenten för att bara ta de lungt. Folk tjatar på mig om att jag ska ”ta tag i mitt liv” men efter studenten är jag helt slut och vill bara vila upp mig lite..

A: Jag tycker såklart man gör precis som man vill, men personligen så tog jag inte ett sabbatsår för att bara chilla. Jag såg det som en möjlighet att utforska vad jag tycker är intressant och inte, men det är ju som sagt bara jag. Jag tycker man till 100% ska få bestämma över sitt liv själv, vill du inte ”ta tag i ditt liv” (haha) så behöver du inte det. 🙂

2c5ecfd09e0cad8d96fe20ba9006b3ce
Såhär såg jag och Andrea ut på förra årets gala!

Q: Hejsan snygging! Jag undrar varför du inte befann dig på Social Media Gala?
kram!

A: Min gudfar fyllde 50 år och hade anordnat en stor fest, så jag var på den och missade därför galan. Den var ju tydligen väldigt trevlig så förhoppningsvis blir jag bjuden nästa år också!

Q: Jag undrar nu när du och Oscar har distansförhållande: hur känns det för dig när Oscar hittar på saker med vänner och festar osv medan du sitter hemma? Kan du bli nere/känna dig bortglömd om han inte hör av sig eller bli avundsjuk? 🙂

A: 1. Oskar är inte alltid ute och festar och hittar på saker med vänner, hans egentligen enda anledning att vara där är för utbildningens skull och den tar ju upp väldigt mycket tid.
2. Jag sitter inte bara hemma, haha.

Men om Oskar ska ut en kväll, oavsett om det är i Jönköping eller hemma i Stockholm så känner inte jag mig bortglömd om han inte skriver så mycket, det gör ju inte jag heller om jag är ute. Klart man kan höra av sig då och då, allra helst när man ska hem/när man kommit hem. Men rent generellt ger inte Oskar mig varken anledning att känna mig svartsjuk eller bortglömd!

FLER SVAR KOMMER I ETT YTTERLIGARE INLÄGG! 🙂

  1. Mathilda! Jag behöver baktips och den första jag kom att tänka på var du, då jag alltid blir så inspirerad av dina recept! Min pojkvän fyller år (imorgon!) och tanken var att vi skulle hem till hans familj för att fira, men nu ska de istället komma till oss. Detta betyder att jag behöver baka en tårta (ikväll!) och det är flera faktorer som spelar in 1. Jag är dålig på att baka 2. Tårtan måste vara äggfri 3. Jag måste egentligen plugga och vill att den ska vara enkel 4. MEN min pojkvän har som tradition att alltid ha tårta på sin födelsedag och jag vill inte vara en ”dålig” flickvän. SÅ, om du ser denna kommentaren får du väldigt gärna ge tips på lite roliga tårtrecept (äggfria)! Jag håller tummarna att du hinner/vill svara eftersom jag ska baka ikväll! Kram!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..