Är du förberedd? – Samarbete m. Kähler Design

DET HÄR INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED KÄHLER DESIGN. 


Vare sig det är Alla Hjärtans Dag eller någon annan dag på året så är det ju alltid väldigt trevligt med en bukett blommor i hemmet. Om inte för att förgylla en dag som redan är väldigt bra, så för att muntra upp de lite gråare stunderna. Samtidigt är det ju minst lika viktigt att vara förberedd på de oväntade blommorna, dom som man överraskas med av sin partner, sin kompis eller varför inte en hemlig beundrare? Och det är ju faktiskt så att man alla dagar om året, vare sig det är Alla Hjärtans Dag eller en helt vanlig tisdag, kan man bli överraskad med fina blommor. Vad som är väldigt viktigt är därför att alltid vara redo med en fin vas att sätta blommorna i. Det här är något jag hittills inte varit, och många blombuketter har hamnat i karaffer eller vattenkannor genom åren. Är du förberedd?

Om ni, liksom mig, sitter i en situation där trendiga blomvaser är en bristvara så har jag nu en Instagram-tävling tillsammans med Kähler Design som kan komma väl till pass. Ni har nämligen chans att vinna ett fyradelars-set av vasmodellen Hammershoi i färgen ”Plum”, det är den serien & färgen ni ser på bilderna i det här inlägget. De är i lite olika form och storlek och passar därmed lite olika storlekar på buketter. Bilderna ni ser här ovan är tagna från Kähler’s Instagram och den högra bilden visar hela det set med vaser ni har chans att vinna!

Och hur går då den här tävlingen till? Det är som sagt en Instagram-tävling, och på min Insta hittar ni min senaste bild som hör till denna tävling. För att vara med och tävla behöver du:

1. Följa @kahlerdesign på Instagram.

2. Tagga en vän i kommentarsfältet på min bild som du tror behöver bli lite mer förberedd på oväntade blommor.

3. Beskriv kort varför du tycker man bör ha blommor hemma året om!

Vinnaren dras på min Instagram på fredag! Glöm inte tävla, och glöm inte hålla utkik där innan helgen för att se om turen var på din sida. 😉 Njut av denna soliga tisdag, kram på er!


DET HÄR INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED KÄHLER DESIGN.

  1. Hej Mathilda! Tycker om din blogg och podcast jättemycket, men dock så saknar jag när du skrev mycket om bakning om mat. Jag är själv mycket intresserad utav det och förstår om du inte har tiden för det, men hade vart kul att se mer av det igen! Kram kram / Lovisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..