Dagens lista

Inlägget innehåller en reklamlänk från Zalando.se.


Dagens mående: Glad och utvilad!

Dagens borde: Komma på vad vi ska äta till middag ikväll…

Dagens frisyr: Lockat och lite vardagsfint

Dagens smink: Mitt vardagliga smink; foundation, setting powder, bronzer, ögonbryn, lätt ögonskugga (i röda toner) samt mascara.


Dagens materiella ‘vill ha’: Dom här skorna som jag såg Biancas blogg, jag dör för dom. Såååå snygga, men något dyra. Just nu är dom nedsatta 15% i alla fall! Dom finns att köpa HÄR. 

Dagens fundering: I mitt huvud cirkulerar faktiskt tankar kring morgondagens Halloween-fest och hur jag ska göra min sminkning. Ytligt, jag vet – men så är det ibland. Jag vet inte om jag vill fokusera på att göra sminkningen snygg eller mer läskig liksom. Jag vill heller inte ta på mig något jag inte vet om jag klarar.

Dagens längtan: Som ni ser på bilden ovan… Mina julkänslor i år är helt overboard, vet inte varför. Men det här är min och Oskars första riktiga jul tillsammans, förra året kom han ju hem strax innan julafton från Jönköping. I år får vi hela tiden med förberedelser tillsammans också, det ser jag fram emot. <3

Dagens tips: Min kategori ”Matlagning” här i bloggen, den innehåller nästan 200 recept idag. Kategorin ”Bakning” innehåller ungefär 130 inlägg med härliga recept och tips. Ni väljer kategori upptill i bloggen, check it out!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..