Veckans planer

Måndag: Idag har jag inlämning av en hemtenta som vi jobbat med i ungefär två veckor. Det ska bli skönt att få lämna iväg den och låta det bära eller brista! Strax kommer Frida över på lite smoothie-häng innan vi ska på HEAT ikväll. 🙂

Tisdag: På förmiddagen står jobb på schemat, antingen hemma eller i stan beroende på hur pigg jag känner mig. Jag och Andrea ska äta lunch tillsammans med vårt poddnätverk Acast och efter det ska hon och jag hänga lite. Vi har bland annat spanat in Åhléns nya avdelning vid namn ”Jultorget”…

Onsdag: Baka! Det känns fortfarande lite tidigt att dra igång julbakandet… Eller? Vi får se, antingen smygbakar jag lite inför julen eller så slänger jag ihop något annat gott recept som jag komma upp här på bloggen innan dess. Nångång under dagen/eftermiddagen ska jag också åka iväg till mormors grav och tända ett ljus. <3

Torsdag: Inga planer på dagen än så länge, på kvällen ska jag på en kväll signerat Lifestyle World (fd Finest) där nomineringarna för deras nya gala kommer avslöjas. Det ska bli spännande!

Fredag: Jag börjar förmiddagen med poddinspelning och sen bär det av hem till Andrea för hon har nämligen sin inflyttningsmiddag – wihoooo. Ett år för sent och hemma hos hennes pappa eftersom dom renoverar i lägenheten, men varför inte? Superkul anledning att styra ihop en rolig middag tycker jag!

Lördag – Söndag: Jag ska på släktmiddag på lördag kväll, men annars har jag inga planer för helgen ännu. Jag kommer nog hålla det så i största möjliga mån!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..