Sminkprodukter jag gillar

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN LYKO.SE & SEPHORA.SE. 


Det tar ju alltid lite tid att hitta de skönhetsprodukter man trivs bäst med, men i viss mån känner jag att jag gjort det nu. Sen kommer jag kanske fortsätta testa nya märken för att se om jag hittar något jag gillar ännu mer. I nuläget är i varje fall NYX mitt favoritmärke, från dom har jag primer, foundation, setting powder och contour-palett. Jag tycker dom är väldigt prisvärda och dessutom veganska, så ni kommer få flera tips om deras produkter i det här inlägget. 🙂

”Stay matte but not flat”, foundation från NYX: HÄR
Den här foundationen har jag tipsat om tidigare och jag använder framförallt färgen Nude. Den gör verkligen sitt jobb och kostar bara 89 kronor, det är ett riktigt bra pris!

”Starter set”, ögonskuggeborstar från Real Techniques: HÄR
Det här setet har jag haft i flera år och med hjälp utav regelbunden rengöring så håller dom fortfarande. Jag tycker verkligen det är den perfekta kombon av borstar och jag behöver sällan något annat för att lyckas med en snygg ögonsminkning.

”De-slick Setting Spray”, setting spray från Urban Decay: HÄR 
Det här sprayet har räddat många långa dagar och utekvällar eftersom jag har oljig hy. Jag är supernöjd med detta setting spray, det enda negativa jag kan komma på är att det inte luktar så jättegott.

”NYX Lingerie liquid lipstick, färg: Satin Ribbon”, läppstift från NYX: HÄR 
Det här läppstiftet använder jag nästan dagligen till vardags! Det är väldigt neutralt i färgen och passar perfekt till en lättare sminkning.

”Radiant creamy concealer, färg: Vanilla”, concealer från Nars: HÄR 
Den här concealern har jag använt mig av i flera år och jag är väldigt, väldigt nöjd. Jag använder färgen Vanilla när jag lägger concealer under ögonen och andra områden jag vill ljusa upp. Om jag istället vill dölja en finne så använder jag färgen Creme Brulée som är något mörkare.

Loose Setting Powder, färg: Translucent” setting powder från Laura Mercier: HÄR
Det här är den dyraste produkten jag använder regelbundet, men jag köpte den till nedsatt pris och ville testa på den eftersom det här pudret är så himla omtalat. Jag förstår verkligen varför, det reflekteras inte alls i stark sol eller kamerablixt och håller ansiktet låst och matt. Det är dock i dyraste laget och därför kommer jag nog leta efter ett lite billigare setting powder nästa gång.

”HD Studio finishing powder”, setting powder från NYX: HÄR
Även det här har jag tipsat om tidigare, det här pudret brukar jag lägga under ögonen innan jag går på med mitt andra setting powder från Laura Mercier. Det blir ditt för lite drygt en hundring och förutom att det reflekteras en del i solljus så är det väl värt pengarna.

”Highlight & Contour Pro Palette”, contourpalett från NYX: HÄR
Som ni ser på bilden så är det framförallt en färg som jag använder här, nämligen den längst ner till vänster. Den använder jag för att göra min contour och sen toppar jag ibland det hela med den mörka färgen längst till höger på nedre raden. Den här paletten är något stor och otymplig, men den har alla färger du behöver!

”Shine Killer”, primer från NYX: HÄR
Den här är ganska nyinförskaffad då min tidigare primer från Urban Decay nyligen tog slut. Jag är hittills väldigt nöjd med den här och precis som de andra produkterna från NYX så är priset väldigt rimligt; 169 kronor.

LOADING..