Hummus-bud från Sevan

I veckan så kom jag hem och fann det här budet utanför dörren! Det är nog bland det bästa med att driva en matinriktad blogg; mat-buden. Det finns ju få saker som är så härliga som att bli överraskad med god mat liksom, haha! Den här gången kom budet från Sevan som släppt tre nya sorters hummus, en med gröna ärtor, en med rödbeta och en med rotfrukter. Den sista låter såååå god! Jag funderar på att göra någon god wrap eller bowl med den, hemmagjorda falafel, goda oliver, potatisklyftor eller bulgur.

Ni kanske har några idéer eller önskemål på rätter jag kan laga? På senaste tiden har flera efterfrågat recept där jag gör något från grunden, typ falafel, någon god grönsaksbiff eller liknande. Det tror jag definitivt att hummus kan vara gott till! Släng iväg en kommentar med era bästa tips så får vi se vad jag hittar på. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..