Recept: Halloumisallad med nektarin och balsamico


Att jag älskar halloumi – det vet ni nog redan. Men igår gjorde jag en väldigt god salladsvariant som jag gärna vill dela med er. För några månader sen såg jag stora reklamskyltar från Coop (tror jag) som visade upp bilder på en rätt som innehöll just halloumi och nektarin i kombination. Jag har sen dess tänkt att jag vill testa det själv och igår fick jag tillfället!

Resultatet blev en jättegod söt-salt sallad! Den lite syrliga nektarinen blev väldigt god med den salta osten och ni kan såklart ha exakt vilka grönsaker ni vill i just er sallad. Jag gjorde det enkelt för mig; babyspenat, rödlök, röd paprika, olivolja, krämig balsamico och lite flingsalt. Lunch is served!

  1. Hej Mathilda! Vill bara säga att jag verkligen gillar nya stilen på bloggen!! Så fräsch och mer hemtrevlig! Tycker den passar så bra med innehållet! Kollar ofta din blogg för kul recept och inspo!
    🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..