Matlista

Ljummen sparrissallad med tropiska frukter: HÄR

FAVORITSALLADER – Allt som involverar kalamataoliver, halloumi och riktigt mycket krämig balsamico!


TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN
 – Jag är lite som ett barn på den här fronten, för jag gillar typ inte grönsaker på pizza så mycket. Det spelar ingen roll om den är hemmagjord eller köpt, jag vill ha det ganska plain. Men jag måste nog ändå påstå att en varm, geggig banan är bland det vidrigaste jag kan tänka mig att ha på min pizza. 😛

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG – Hmm… ALLT! Sad but true – sen jag blev vegetarian har jag oftare blivit besviken än nöjd när jag är på restaurang. Men om jag ska välja en typ av rätt så är det definitivt sallad, det är bara på Lett här i Stockholm som jag blivit nöjd med en sallad jag köpt ute.

FAVORITDESSERT – Jag är helt galen i glass och skulle nästan kunna välja det före allt annat godis/snacks. Så högt upp på listan står glass, men det är kanske inte riktigt vad som menas med dessert i det här fallet. Bland det godaste jag kan komma på är en riktigt saftig tårtbit/bakelse med smak av pecannöt, salt karamell och lite vanilj – mums! Om jag inte minns helt fel så var det något i den stilen jag åt på Angelina’s sist jag & Andrea i Paris. Ser framför mig Andrea rynka på näsan just nu, haha. 

Vegansk tryffelpasta: HÄR // Krämig quornpasta: HÄR 

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG – En krämig pasta av något slag. Den kan vara smaksatt med pesto, soja, vin, tryffel – det spelar inte så stor roll. Men det är ju verkligen livets typ av rätt, håller ni inte med?

 1. Är också vego och tycker restauranger med bra vegetariska rätter i sthlm är:
  Yuc!
  Surfers – där MÅSTE du ta deras tofu, har seriöst inte ätit något godare och jag gillar inte ens tofu (!)
  Phils – halloumiburgare
  Bara enkelt / Baras backe – deras smårätter, bl.a. portabellon och halloumin
  Supper
  Sthlm tapas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..