3 x hummus från Sevan


I förra veckan fick ju jag hem det här budet från Sevan med tre olika sorters hummus, jag fick då idéen att basera alla veckans tre recept på just dom tillbehören. Och jag tycker faktiskt jag lyckades väldigt bra, alla rätterna blev väldigt, väldigt goda! Det här är alltså inte ett samarbete och jag har inte blivit ombedd av Sevan att göra detta – jag tyckte bara det var en rolig idé. 🙂 I det här inlägget har jag sammanställt dom tre recept som jag gjorde med de tre hummus-varianterna!

RECEPT 1:

Hemmagjorda falafel med rotfruktshummus och tärnad potatis – Riktigt saftiga falafel med dina favoritgrönsaker, tärnad potatis och rotfruktshummus med curry från Sevan. SÅ gott!! Det här var mitt första recept för veckan och ni hittar receptet HÄR!

RECEPT 2:

Hemmagjord raggmunk med rödbetshummus och getost –  Näst på tur blev den här svenska klassikern som jag satte en lite mer modern twist på. Rödbetor och getost är ju en klassisk smakkombination och jag tänkte att; ”jo, det är nog gott tillsammans med en riktigt god raggmunk”. Jag hade rätt! 😉 Receptet hittar ni HÄR!

RECEPT 3:

Ugnsbakad frittata med oliver, soltorkad tomat och ärthummus – Sist men inte minst; den här ugnsfrittatan! Jag har faktiskt aldrig gjort frittata tidigare men det måste jag verkligen göra om. Det går ju att variera i oändligheter. Receptet hittar ni HÄR!  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..