3 favoritrecept

Lite då & och då brukar jag ju lista mina tre favoritrecept under den senaste tiden. Det är helt enkelt för att ni som läser ska få en bättre uppfattning om vilka recept jag allra helst tycker ni ska testa. :) Jag skulle aldrig lägga upp ett recept jag inte är nöjd med såklart, men självklart får även jag favoriter!

PASTARULLAR MED MOROT, ZUCCHINI OCH STARK TOMATSÅS – Det här receptet känner ni såklart igen, det är ju det senaste jag publicerade här på bloggen. Men jag blev verkligen SÅ nöjd! Dessutom är den här typen av rätt perfekt att göra om man är många, om man fixar matlådor eller bara vill ha något lättillgängligt i kylen. Receptet hittar ni här: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/17/veckans-recept-pastarullar-med-morot-zucchini/

GLASNUDELSALLAD MED VEGOSCHNITZEL, SESAMDRESSING OCH SOJAMAJONÄS – Av dessa tre recept så måste jag nog ändå säga att det här är det vassaste. Det krävs verkligen inte mycket för att få till en riktigt god och mättande sallad, även fast det alltid tycks vara det på restaurang – suck! Receptet går att hitta här: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/05/veckans-recept-glasnudelsallad-med-sojaschnitzel/

HEMMAGJORDA FALAFEL MED ROTFRUKTHUMMUS, TÄRNAD POTATIS OCH AIOLI – Slutligen vill jag återigen tipsa om min falafel, jag blev sjukt nöjd med dom. Dom hade en stark vitlökssmak, knaprig utsida och saftig insida. Avsevärt mycket godare än de färdiga falafel man kan köpa i matbutiken! Recept: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/10/recept-hemmagjorda-falafel-med-rotfruktshummus/ 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..