Helgens planer


Efter en riktigt skön vårvecka här i Stockholm så är det idag fredag och det vankas helg. Jag har inte supermycket planer för den här helgen, men det är å andra sidan ganska skönt att ha det så ifall vädret ska fortsätta vara bra. Idag ska jag träna på förmiddagen och efter det åka och möta upp Andrea i Humlegården. Vi ska bara ligga där och ta det lugnt, kanske äta något gott. Det känns som att vi inte träffats på länge så det ska bli kul! Ikväll skulle jag egentligen gått ut och ingen var mer taggad än mig, men i nuläget verkar jag inte ha någon att gå ut med. Så det blir förmodligen inte av. 🙁

Imorgon är planerna också fåtaliga, är det fint väder är jag gärna utomhus. På kvällen är det Eurovision-mys hemma hos mig så jag ska fixa i ordning middag lagom till när Frida och Julia slutar jobbet. Jag tror det blir mini-pizzor och mini-hamburgare!

På söndag har jag i nuläget inga planer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..