Ralph’s


Ralph’s
173 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris
+33 1 44 77 76 00
http://www.ralphlauren.fr/category/index.jsp?categoryId=97858961#/lerestaurant 

Vår allra sista måltid i Paris åt vi på Ralph’s, där var ju även jag & Andrea när vi var i Paris sist. Då åt vi lunch, men nu var vi där för söndagsbrunchen! Vi alla tog ett varsitt brunchpaket där man fick välja en kall dryck, en varm dryck och sedan två maträtter. I priset ingick även tallriken med bröd och croissanter som ni ser ovan. Det var i varje fall hur mycket mat som helst; förutom allt bröd och dom supergoda pannkakorna ni ser bild på i det här inlägget så fick jag även in en stor skål med yoghurt, bär och granola.

Vi blev kvar ganska länge på Ralph’s, delvis på grund av den härliga miljön men också för den galna matkoman vi alla fick. Allt var jättegott och jag har ännu bättre intryck av Ralph’s nu än efter jag & Andrea var där förra året. Det känns som att jag rekommenderat typ alla restauranger vi var på under vår Paris-resa, men vi hade verkligen lyckats boka jättebra lunch- och middagsställen. Allt har varit jättebra och helt klart värda att testa om ni åker till ‘the city of love’!

  1. Tack för en bra blogg! Älskar den 😍 jag personligen skulle tyckt de var superintressant om du skrev lite priser på restaurangerna, förstår om de är svårt exakt, men typ så man får en uppfattning om de kostar 500 eller 2000 kr per person! 👏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..