Gårdagen i bilder

Hej gänget! Igår fotade jag en del bilder från min dag som jag tänkte visa er. Många av er uppskattade mitt tidigare ”min dag i bilder”-inlägg så förhoppningsvis går det här också hem. :) Flera av bilderna är väldigt dåliga och tagna utan något större engagemang från min sida, men det känner jag är hela poängen med dessa inlägg. Nu kör vi!

Hej gänget! Igår fotade jag en del bilder från min dag som jag tänkte visa er. Många av er uppskattade mitt tidigare ”min dag i bilder”-inlägg så förhoppningsvis går det här också hem. 🙂 Flera av bilderna är väldigt dåliga och tagna utan något större engagemang från min sida, men det känner jag är hela poängen med dessa inlägg. Nu kör vi!

Jag sov hyfsat länge och gick nog inte upp förrän runt 8.45. Då drack jag en dubbel vätskeersättning och åt frukost, sedan bar det av mot gymmet och HEAT – mitt favoritpass. Jag kände mig väldigt stark och det gick skitbra, jag gick därifrån full av energi. Precis som det ska vara om ni frågar mig!

Efter gymmet bäddade jag sängen, direkt efter jag gått upp så öppnar jag nämligen fönstret och lägger våra täcken vikta vid fotändan (som på bilden). Jag vet egentligen inte varför, det känns fräscht att vädra lite på nåt sätt! Efter ett par timmar bäddar jag sängen ordentligt. 🙂

Sen gjorde jag mig i ordning för att åka till stan, jag bar ett par byxor från Bubbleroom, en vit t-shirt, vita Superga-sneakers och mitt nyaste tillskott från Stella McCartney.

Jag mötte upp Andrea vid Hötorget, vi handlade lite smått & gott på Coop innan vi satte oss på Acast takterass. Vi pratade igenom livet, åt, pratade lite om den kommande USA-resan och bara njöt av solen. Väldigt mysigt. <3

Gårdagens middag var så härlig att den kommer få ett eget inlägg, men här kommer en sneakpeak så länge. HUR underbart ser inte det här ut? Jag har dessutom fantastiska nyheter för oss vegetarianer, men mer om det i nästa inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..