Hemmagjorda vegoburgare


Nu ska jag berätta för er om den fantastiskt mysiga middagen som jag, Oskar och hans kompis (som bor i samma hus som oss, sån lyx för dom!) avnjöt uppe på vårt hus takterass. Den är öppen för alla som bor i huset och ligger på 16e våningen, utsikten där uppe är alltså inte att leka med. I och med det härliga vädret så var vi sugna på att grilla, så vi köpte en engångsgrill och satte igång!

På menyn stod hemmagjorda burgare gjorda på Anamma’s formbara vegofärs, och här kommer jag med en helt fantastisk nyhet för alla mina fellow vego’s. Den var SÅ bra för det här. Ni måste testa det här i sommar, det blev sååå gott! Burgarna höll ihop helt utan problem, smaken var suverän (jag kryddade med salt & peppar, men inget annat) och den slutgiltiga burgaren blev därmed också riktigt bra. Halloumi är ju annars jättegott att grilla, men på vegoburgar-fronten så slår detta alla andra varianter jag testat med hästlängder.

Förutom de hemmagjorda burgarna så hade jag sallad, karamelliserad lök, tryffelmajonäs och ketchup (märklig kombo kanske, men jag är galen i ketchup). Vid sidan hade vi en ruccola- och jordgubbssallad och pommes. Vi drack lite rosé till maten och bara njöt av det härliga vädret. Livet på en riktig pinne!

  1. Åhh ser helt sjukt gott ut! Älskar när man får se lite ”slaffsigare” (om man kan säga så) vegohamburgare då det annars känns som de ska vara så fina och lite tråkiga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..