Dagens lista

Dagens borde: Ett riktigt stressmoment i min vardag just nu är den, förvisso lilla, hög med post som ligger på mitt skrivbord. Mitt ‘borde’ är verkligen att ta tag i den, jag har liksom knappt ens koll på vad det är för typ av post.

Dagens frisyr: Otvättat hår uppsatt i en hög knut!

Dagens smink: Idag är jag helt osminkad. 🙂

Dagens klädsel: Jag har klätt mig SÅ fel för det här fina vädret, jag kommer svettas ihjäl när jag går ut. Men jag har på mig svarta, slitna jeans och en gul tjocktröja. Ja, ni hör ju – helt fel!

Dagens planer: Jag och Andrea har precis poddat, det blev fel med vår bokning i förra veckan så därför kom podden upp lite senare än vanligt. Men har den inte kommit upp nu så borde den gå att lyssna på alldeles strax. Nu ska jag äta lunch med Andrea och Gustav innan jag hade tänkt träna. 🙂

Dagens fundering: Idag har vi inlämning för framläggning på vår kandidatuppsats. Det betyder egentligen att vår lärare ska få in uppstasen i sin helhet och avgöra om hon vill ”lägga fram” den för opponering, seminarium och bedömning för andra lärare. Jag är självklart lite nervös över hur det ska gå, men förhoppningsvis går det bra!


Dagens längtan:
USA!!!! Fortsätt komma med era bästa tips, framförallt till San Fransisco! Delvis eftersom vi åker dit först, men också för att det är resemålet vi har minst koll på sen innan.

  1. Height Ashbury i San Fran är underbart att gå runt i, och dessutom finns fantastiskt roliga vintage och second hand butiker!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..