Nytt i underklädesgarderoben


Gudarna ska veta att jag i alla år haft problem att hitta BH:ar som passar mig. Jag hatar, liksom så många andra, den klassiska bygel-bh:n. Den är obekväm, skär in överallt och sitter väldigt sällan snyggt. Så upplever jag det i varje fall. Samtidigt har jag väldigt sällan fått det stöd jag behöver från BH:ar i spets eftersom de nästan alltid är i storlekarna XS, S, M, L etc, etc. Jag är inte så proportionerlig, en storlek som skulle passa runt om kroppen hade aldrig passat i kuporna.

Detta har resulterat i att jag sällan köper nya BH:ar; hittar jag en modell jag trivs med så köper jag upp ett lager av den istället. Men i helgen så provade jag det här underbara setet från Lindex och även fast BH:en är i spets och utan någon slags vaddering så satt den som en smäck! Jag blev jätteglad verkligen! Nu är jag nästan en i spets-gänget. 😉 Jag bär storlek 75D i BH:en och 36/38 i trosorna!

1an // 2an // 3an 

Det här inlägget vill jag därför tillägna spets-BH:ar och först ut är tre vita varianter. Alla dessa kommer från Cubus som just nu har 25% rabatt på alla sina underkläder. Vissa av dom har bygel, precis som den jag nyligen köpt. Vissa har inte det, alla har ju olika preferenser!

4an // 5an // 6an

Och svarta underkläder går ju alltid hem, det tycker jag nästan är ännu snyggare än vitt många gånger. Min favorit av dessa tre är helt klart nummer 2!

  1. Men åh vilket fint set du fick tag i! Tycker jag också att det är såå svårt att hitta bekväma och passande BH:ar, så lyckan när man hittar något som passar är total! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..