Veckans frågor

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Bubbleroom och Ellos. 

Q: Hej Mathilda! Jag har läst på andra bloggar att Ralph’s (Paris) inte riktigt håller måttet, att det är överprisat och inte så bra helt enkelt. Har du också fått den uppfattningen? Kramis

A: Hej finis! Båda gångerna jag varit på Ralph’s har jag gått därifrån nöjd, då har jag suttit en gång inne i restaurangen och en gång ute på innergården. Det är absolut åt det dyrare hållet; vår brunchmeny kostade 68€ per person. Då ingick dock tre rätter, en varm dryck och en kall dryck (vi tog Mimosa’s). Jag skulle dock säga att den är mer prisvärd än att gå dit på vanlig lunch, rent matmässigt hade jag en bättre brunch-upplevelse än lunch-upplevelse. 🙂

Q: Läste att du fick skavsår av dina Supergaskor, kan du ha dom nu? Tycker dom är skitsnyggaaaa, men vet inte om jag orkar lägga typ 800 kr på ett par skor som inte är sköna. Hur är sulan? Känns dom väldigt platta som Converse eller är dom skönare än så?

A: Ja, gud vilka skavsår jag fick alltså… Men dom läkte ihop och efter det var mina hälar härdade. Nu älskar jag dom. Jag tror jag fick såna rejäla skavisar för att dom är något lägre baktill än många av mina andra skor, det kanske ligger något i det.

Vad gäller bekvämligheten så tycker jag absolut dom är skönare än Converse, jag gick i dom här hela dagarna i Paris utan att få ont i fötter eller knän. Platån är något gummiaktig och det ger lite studs liksom! Klicka hem dina Superga HÄR!

Q: Hej Mathilda! Skulle vilja ha lite inspiration på vad jag kan laga till middag på fredag? Ska äta middag med tre kompisar och jag är inte så bra på att laga mat. Men vill ändå göra något roligt. 🙂

A: Hoppas jag inte är för sent ute! I ett poddavsnitt från förr höjde vi den hemmagjorda pizzan till skyarna som den perfekta rätten att göra på en dejtmiddag – jag skulle nog säga att jag håller fast vi det här också. Tänk hemmagjord pizza, men med en twist. Köp ”riktig” pizzadeg på din närmaste pizzeria (kostar typ 15 kr/degen), gör en hemmagjord tomatsås och toppa med lite roliga toppings.

Ett inlägg där gör just detta går att läsa här: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/22/recept-hemmagjord-pizza-fran-grunden/

Q: Hej Mathilda & tack för en inspirerande och jättebra blogg och podd. Tack för att du gör sociala medier mindre ångestfyllt och för att jag alltid kan besöka dina kanaler utan att bli stressad eller må dåligt i mig själv. <3 Jag undrar egentligen bara vad du använder för locktång? Både innan och efter du klippte dig så har du haft så fint stylat hår, jag vill ocksåååå. Puss och kram skumbanan!

A: Gud vad du är fin, tack så jättemycket. Vilken fantastiskt komplimang! Tack. <3 

Jag har använt samma locktång under flera, flera år och den kommer från Björn Axén. Den ger stora lockar som man kan göra lite hårdare på längre hår, eller mer ”loose” om man har kortare hår. Jag är väldigt nöjd men den och den går att köpa HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..