Lyko 10 år

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.se.


Lyko fyller 10 år och det firar dom just nu med att ha en 3 för 2-deal på supermycket på hemsidan! Köper du tre saker får du helt enkelt det billigaste på köpet, du kan välja mellan jättemånga olika produkter inom kosmetika, hårvård, hudvård etc. Här kommer några tips från mig!

1an // 2an // 3an 

Solskyddsfaktor är ju exempelvis väldigt bra att ha såhär i sommartider. Köper du oljan och ansiktskrämen får du en solkräm med spf 30 på köpet. 🙂

1an // 2an // 3an

Smink känns det som att man inte kan ha för mycket av, eller vad säger ni? Det här är tre go to-produkter för mig, jag har även tipsat om just den här ögonskuggepaletten från NYX tidigare. Jag älskar den! Här får du en beautyblender på köpet om du köper produkt nr 1 och nr 2!

1an // 2an // 3an 

Slutligen vill jag tipsa om min favorit Brun-Utan-Sol från Marissa Carter. Innan jag tar på mig BUS så smörjer jag alltid in mig med hudkräm och den här från Clean luktar så gott. Sen använder jag den här handsken för att få ett så jämnt resultat som möjligt – här får du den på köpet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..