Dan före dopparedan


Idag är den sista dagen hemma innan jag och Andrea reser iväg till USA, det känns så himla galet. Det känns nästan som dagen före julafton eller något, ”dan före dopparedan”. Jag har gjort en ganska lång to do-list med saker jag måste fixa under dagen, början på den ser ni ovan i det här inlägget. Det är framförallt småsaker som jag inte får glömma att packa ner, saker jag skulle behöva införskaffa etc.

För att orka den här dagen så är det kaffe, kaffe, kaffe som gäller. I förra veckan fick jag även hem ett bud från Godmorgon med deras nya ekologiska juicesorter. På bilden här dricker jag en smak gjord på blandade citrusfrukter, men min favorit var helt klart Äpple & Fläder. Den borde ni verkligen testa!

Nu ska jag skriva ner alla våra reseuppgifter på papper, det kan vara bra att ha med sig när vi landat i USA tänker jag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..