Dagen D


Dagen är kommen!! Idag åker jag & Andrea till USA, närmare bestämt San Fransisco. Där är vi till på fredag när vi börjar röra oss mot L.A, där är vi sedan i tio dagar följt av Hawaii tio dagar. Sen flyger vi till Las Vegas och slutligen New York innan vi landar på Arlanda den 15e juli igen. Så sjukt!! Nu börjar livets resa. <3

Det är såklart också vemodigt att åka bort så länge, jag vet inte om jag varit borta från så många under så lång tid förut. Jag och Oskar har ju haft distansförhållande i några omgångar, men då är det ju ”bara” han som varit borta. Nu är jag ifrån familj, vänner och även Oskar i över en månad. Det känns konstigt och lite jobbigt, men jag får ofta separationsångest precis när jag ska åka nånstans. Och det blir aldrig lättare att säga hejdå till Oskar. 🙁 Men blandat med sorgsna känslor finns också nervositet och glädje, jag ska verkligen ta tillvara på den här resan! Vi hörs i staterna. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..