Breakfast in San Fransisco – Eight AM


Samma dag vi kom till San Fransisco totaldäckade vi i sängen innan klockan slagit 19.30, vi vaknade sedan mellan 5 och 6 lokal tid. Inte illa pinkat, det är jag ändå ganska nöjd med för att vara första kvällen. Vi gjorde oss i varje fall redo för frukost och när klockan passerat 9.00 befann vi oss på Eight AM, ett frukost- och brunchställe här i San Fransisco. Temperaturen här är mellan 15-20 grader vilket jag tycker är väldigt skönt!


Jag beställde in en yoghurtparfait med färska bar och granola som var sååå god. Möjligtvis blev den ännu godare för att jag var så hungrig (det var ju middagstid hemma), men ändå. Sen delade vi på en stor våffla!


En gumma som precis höll på att hälla mjölk i sin apelsinjuice. Tired much?


Andrea åt, förutom våfflan, avocadomackor och en fruktsallad. Eight AM kan jag varmt rekommendera vad gäller maten och servicen, lokalen är dock inget extraordinärt. Vi satt på deras uteservering som det verkligen inte var något fel på, men invändning såg det inte supermysigt ut. Men det är ju trots allt inte det viktigaste om maten levererar tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..