Golden Gate

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Bubbleroom & BikBok.


Topp – HÄR // Jeans – HÄR (på 50% rea!)

Ett måste när man är i San Fransisco är ju att besöka Golden Gate-bridge, så det gjorde vi igår förmiddag. Det härliga med jetlag är att man är så extremt produktiv, haha! Älskar det! Vi började promenera dit och hade nog gått i minst 4 km när jag började få skavsår av mina skor, då tog vi en Uber sista biten fram till bron. Och WOW vad pampig den var, självklart såg det väldigt mycket coolare ut i verkligheten än på bild.

Det var ganska mycket folk där, men inte alls så mycket att man inte fick en bra bild. Jag och Andrea bad även en kille ta bilder på oss båda och vi har nog aldrig sett så turistiga ut någonsin, haha! Men det är såna här bilder som är roliga att kunna visa sina framtida barn, då kommer vi nog skratta åt ”Tant Andreas” glasögon, hahaha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..