10% rabatt på Stella McCartney

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Afound.


Jag äger två stycken väskor från Stella McCartney och är riktigt glad över att de håller sina väskor veganska och fria från päls, läder och skinn. Sen tycker jag verkligen att dom är hur snygga som helst! Jag är inte den enda som hittat hemsidan AFound – ett dotterbolag som inriktar sig på gamla kläder, vad det nu egentligen innebär. Jag uppfattar det inte som att produkterna är secondhand, snarare att de blivit över vid andra utförsäljningar och liknande. Är det någon av er som har bättre koll på deras koncept? Det är ju helt nytt och det finns inte supermycket info att få tag på!

I det här inlägget kommer jag i varje fall med sex Stella McCartney-väskor som är nedsatta med 10%! Självklart handlar det fortfarande om väldigt mycket pengar, men är man sugen på att köpa en så är 10% ändå en hel del i prisskillnad.

1an // 2an // 3an

Nästa gång jag köper en dyrare väska så är det definitivt från Stella’s Star-kollektion. Jag tycker allting i den serien är SUPERSNYGGT. Framförallt mitten-väskan!

1an // 2an // 3an 

Falabella-serien är ju verkligen deras klassiker och det är den serien jag själv köpt väskor i tidigare. Ettan har jag exempelvis själv, nu går den alltså att köpa för ett 10% billigare pris!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..