På återseende, Hawaii


Hawaii, Hawaii, Hawaii – idag lämnar vi denna fantastiska ögrupp. Ovan ser ni ett hopplock av bilder från våra tio dagar här, först lite bilder från vår vistelse på nordvästra sidan av Oahu. Området Makaha, där vi bodde, är ”a little piece of paradise”. Jag vill SÅ gärna tillbaka dit. Waikiki, där vi varit nu, är något helt annat än det första resemålet. Det är väldigt charmigt och superduperfint, men väldigt turistigt. Det skapar en helt annan stämning, men vi hittade en lugn oas på vårt hotell.

Oahu, Hawaii har definitivt varit den bästa anhalten på resan hittills. Det känns trist att lämna, men det är definitivt ett plåster på såret att vi ikväll reser vidare till… VEGAS. Det ska bli sjukt spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..