Resan till Vegas


Hej från Vegas! Och förlåt, förlåt, förlåt för usel uppdatering. Vi hade bara två dagar här i Las Vegas och vi ville verkligen ta tillvara på dom. Innan jag bjussar på bilder härifrån tänkte jag visa de allra sista bilderna från Hawaii, eller närmare bestämt några bilder från när vi åkte därifrån.Planerna för den dagen var egentligen bara att resa från punkt A till punkt B, men jag tänkte att det ändå kunde bli kul. 🙂

Vi ställde klockan på 8.00 och då började jag packa och förbereda mig för att gå till gymmet. Jag la fram kläderna för dagen som var ett oranget set från H&M som ni sett mig bära flera gånger tidigare, samt den här supersöta BH:en från Lindex. Har en likadan i vitt och det är verkligen ’hands down’ min BÄSTA bh någonsin. Stort tips!

Efter gymmet mötte jag upp Andrea (som varit ute och solat) vid frukostrestaurangen. Vi beställde in kaffe och en varsin omelett, min var fylld med cheddarost, paprika och lök. Sen checkade vi ut från hotellet och tog en Uber till flygplatsen runt kl 12.00.

Allt gick smidigt på flygplatsen och vi hann ta en varsin islatte på Starbucks innan det var dags för boarding. På väg till vår gate knäppte vi dessa sista bilder på Hawaii – vilket ingen nog missat att vi älskat. Här ser ni bättre bilder på setet också, det är köpt tidigare i våras.

Vi fick superbra platser på flyget med stort benutrymme. Vi båda passade på att jobba lite under den nästan 6 timmars långa flighten, utöver det tittade jag på några nedladdade poddar och avsnitt av Paradise Hotel Danmark. Vi landade i Las Vegas runt 23.30 lokal tid, då tog vi oss bara till hotellet och somnade!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..