Costa di mare


Vi hade (dessvärre) bara två middagar i Vegas, första kvällen åt vi på Sushi Samba som låg i vårt hotell. Det kommer ett eget inlägg därifrån! Den andra och sista kvällen åt vi på Costa di Mare – en restaurang jag hittade på Pinterest. Den visade sig ligga i ett närliggande hotell så där bokade vi bord. Deras tema var tydligt; italienska fiskrätter. Men dom visade sig ha ganska många vegetariska och vegansk alternativ också. Och miljön – wow. De små båsen ni ser utomhus hör till samma restaurang, men de kostade extra att få sitta där. Det var lika trevligt att njuta av dom som utsikt istället. 🙂


Vi tog i varje fall in en flaska Prosecco, varsin Pasta Pomodoro och sen delade vi på en avsmakningstallrik av deras glassortiment. Våra favoriter var banan & karamell, hasselnöt och espresso & straciatella. Riktigt god glass är verkligen bland det bästa jag vet! Jag hade på mig min drömmiga blomklänning från NA-KD som jag burit tidigare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..