Grand Canyon


Något av det sista vi gjorde i Las Vegas var en helikoptertur över Grand Canyon. Jag tror att de allra flesta av er har koll på att det är ett ökenlandskap/en bergskedja som ligger ca 45 minuter bort från Las Vegas med bil. Det är en nationalpark som är helt obebodd (det finns enstaka samhällen runt om parken), av denna anledning är det lättast att se Grand Canyon från luften. Vi bokade en tur med företaget Papillon och då ingick skjuts till och från deras lilla… flygplats, eller vad man nu kan kalla det.

Vi åkte med en kvinnlig pilot som varvade information om området med pampig musik i våra hörlurar. Det gjorde verkligen upplevelsen sååå häftig! Grand Canyon rankas på många listor som ett av världens sju naturunderverk. Det känns väldigt kul att ha sett! Tillsammans med delfinsafarit på Hawaii så toppar detta listan över bästa upplevelser på resan hittills. 🙂

LOADING..