NYC


Nu är vi framme på vår resas sista anhalt – New York! Det känns så himla sjukt att vi åker hem så snart, men det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem. Men innan det bär av hemåt så spenderar vi några sista dagar i NYC, hit kom vi igårkväll (vår tid) från Las Vegas. Vi checkade in på vårt hotell The Evenlyn och gick och la oss i vårt minimala rum, haha. Vi kan inte ens öppna dörren för att våra väskor ligger på golvet. Men det är väldigt fint och fräscht i alla fall!

På vår första dag i New York gick vi ut på stan efter en sovmorgon, vi strosade runt ett tag och åt sedan middag på en restaurang som heter Bocce. Mer om den senare! Efter lite shopping och en vilopaus åt vi sedan middag på Shake Shack – även det kommer det mer om snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..