Just ordered!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Nelly.com

Crémefärgad jumpsuitHÄR

För några dagar sen gjorde jag ett inlägg med jumpsuits från Nelly.com och den här fastnade verkligen i mitt huvud. Den är SÅ snygg, så jag slog till innan den tog slut i storlekar! Den finns även i svart, men den här ljusa färgen tycker jag känns somrigare och lite roligare. Gillar jag verkligen modellen så kanske den svarta också får flytta in i garderoben, vi får se.

Jag beställde expressfrakt för att förhoppningsvis hinna få hem byxdressen innan torsdag. Då ska jag nämligen iväg till Frida och Julia’s landställe och den hade varit snygg att åka dit i!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..