Q/A – Köttsubstitut

 5b6b469682208 5b6b469682252namnlost 1.jpg

Q: Först och främst vill jag bara vara tyldig med att jag tycker du varierar dina matrecept mycket här på din blogg, men det är ju tydligt att du äter en del substitut till kött. Inget mig emot, jag är inte ens helt vegetarian! Men det hade varit spännande att höra hur du tänker i den frågan, eftersom vissa ställer sig emot det. Kram <3 

A: Hej! Ja, jag äter en del substitutprodukter till vardags. Jag har dock verkligen försökt variera mig bättre i bloggen så det gläder mig att du märkt det. Jag fattar helt att vissa vegetarianer inte vill äta ersättningsprodukter till kött, man kanske inte vill äta något som liknar kött i smak/konsistens om man valt att sluta äta det. Helt rimligt. 🙂 Jag slutade personligen äta kött för djuren och miljöns skull, inte egentligen för att jag inte tyckte om animaliska produkter. Sen saknar jag ju i princip ingenting idag såhär flera år senare, men ändå. För mig känns det skönt att jag till stor del kan äta samma rätter som jag gjorde innan, fast med bättre samvete. Hoppas du känner dig nöjd med det svaret!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..