Strukturerar upp vardagen

Img 6922
Img 6923
Img 6925

Tro det eller ej, men jag har gått tillbaka till fysisk kalender! Eller nästan i alla fall, bara på jobbfronten. Jag tycker det är oerhört skönt att ha det så, även fast Google’s kalender också är guld värd. Den kommer jag fortsätta använda för föreläsningar, träningspass och privata aktiviteter. Men jag har saknat att ha någonstans att spåna idéer, skriva ner stora eller mindre mål och liknande. Mina anteckningar på mobilen har blivit för många och osammanhängande för att ge mig något. Så nu har jag köpt en kalender från Akademibokhandeln som har en hel sida per vecka åt anteckningar.

Precis vad jag behöver!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..