Saturyay

 5b6e8e926b1e9 5b6e8e926ca22namnlost 1.jpg

Dessa tre bilder summerar min lördag ganska bra faktiskt! Vi vaknade vid 9.00 här i Norrtälje, gjorde bananpannkakor till frukost och nu ska vi strax träna lite på gräsmattan. Efter det äter vi någon slags lunch innan vi börjar röra oss mot Stockholm vid 15-tiden. På vägen hem ska vi stanna och handla ingredienser för tacos, det ska vi nämligen äta till middag tillsammans med några andra tjejer. Efter det är planen att gå ut, men vi har i nuläget inte bestämt oss för vart vi ska! Vi går oftast till Oxid, men jag kan tänka mig att den lokalen blir för varm när det är sånt här väder…. Vi får se helt enkelt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..