Ingen podd denna vecka


AJ, jag får ont i hjärtat när jag ser den här bilden från Hawaii!! Det här var första morgonen och jag var så oerhört ovetande om vilket paradis jag kommit till. Hawaii var LIVET och hela min kropp var så avslappnad och lugn. Inte helt otippat med tanke på miljöerna jag vistades i, men ändå!

Men nu återgår vi till hösten här i Sverige istället, vilket ärligt talat inte heller är så dumt. 😉 Det är tisdag och som ni vet är det ju egentligen dags för podd, men den här veckan kommer det inget avsnitt. Anledningen till det är att Andrea blev sjuk och fick ställa in vårt inspelningstillfälle, sen åkte hon till Kreta där hon fortfarande är. Det körde ihop sig helt enkelt!

En positiv grej är i varje fall att min Facebook-takeover på Kunskap & Framtidsmässans Facebook fortfarande är igång, den förlängdes några dagar. Det här inlägget skriver jag inte i samarbete med Kunskap & Framtid/Svenska Mässan, men vill ni se någon slags rolig uppdatering från mig idag som kompensation för podden så borde ni vända er dit. Ni hittar deras Facebook HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..