Rutigt och manchester

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Bubbleroom och BikBok.

 5b97a387b2d96 5b97a387b2de5namnlost 1.jpg
Img 7437
Img 7451
Img 7475
Img 7438
Img 7466
Kavaj – HÄR // Byxor – HÄR // T-shirt – H&M // Väska – HÄR

Rutigt och manchester, blir det höstigare än så? Exakt såhär planerar jag i varje fall att gå klädd under hela hösten! Kavajen älskar jag, den kommer från Molly Rustas kollektion för Bubbleroom. Den är lite längre i modellen eftersom den inte sitter supertight så kan man enkelt bära lite varmare tröjor under. Till den hade jag på mig mina nya manchesterbyxor, det har jag nog inte haft på mig på många, många år. Men jag gillar dom verkligen, just dessa byxor kommer från Bikbok. De är strecthiga och väldigt skönt, stort tips. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..