Sommarresumé – Juni

 5b97ca8151990 5b97ca8151a12namnlost 1.jpg

Nu är vi ju påväg in i hösten och vad passar då bättre än att blicka tillbaka på sommaren som gått? Sommaren 2018 har varit den bästa i mitt liv, jag har fått se och göra så oerhört mycket. Jag blir nästan rörd när jag tänker på det, om jag bara visste vad jag hade framför mig när dom här bilderna ovan togs! De är från Andrea’s lanseringsevent som kickade igång juni och årets första sommarmånad!

En bit in i juni tog Rebecka studenten, vilket var riktigt känslosamt och roligt!

Bara några dagar senare bar det av till USA, närmare bestämt San Fransisco! Vi var riktigt jetlagade här, men vi besökte bland annat Golden Gate och Alcatraz. Vi hade väldigt tur med vädret och San Fran var en riktigt mysig stad.

Efter några dagar i San Fransisco så bilade vi till Bakersfield, en liten och väldigt amerikansk håla. Miljöerna på vägen dit var helt fantastiska! Här var vi i två nätter och solade, i Bakersfield blir det nämligen väldigt, väldigt varmt.

Efter Bakersfield körde vi de sista timmarna till LA och Santa Monica. Här hade vi ett superbra AirBnb och levde verkligen the Santa Monica-lifestyle. Vi promenerade längs stranden, åt god mat, solade och tog det lugnt. Jag gillade verkligen Santa Monica!

Efter fem dagar i Santa Monica bytte vi boende och flyttade till ett annat AirBnb i West Hollywood! Här åt vi resans godaste mat, besökte Hollywood-skylten, firade midsommar och shoppade lite.

Sist, men verkligen inte minst så flög vi till Hawaii! Jag kan inte förstå att jag befunnit mig på den här platsen?! Den övre bilden gör mig helt galen av saknad! Mer om Hawaii och vår USA-resa kommer i nästa del av resuméen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..