God morgon!

Inlägget innehåller en reklamlänk/adlink från Gina Tricot. 

 5b9ab12a34f68 5b9ab12a34fb4namnlost 1.jpg
Stickad tröjaHÄR 

Godmorgon hörrni! Först och främst, hur perfekt är inte min nya stickade tröja? Jag älskar färgen på den! Den har ganska lång mudd på både armarna och vid midjan, även det är en detalj jag verkligen gillar.

Jag har en fullspäckad fredag framför mig som började redan kl 8.00 imorse (okej, det är inte direkt supertidigt, haha). Jag behövde fixa ett sista inlägg till i helgen så jag kan vara helt ledig under lördag och söndag, sen åkte jag iväg mot skolan vid nio för en föreläsning som börjar nu klockan 10.00. Jag kommer vara i skolan fram till 12 och då ska jag äta en snabb lunch i skolan innan det bär av mot gymmet. Jag räknar med att hinna köra ett hyfsat snabbt pass innan jag och Andrea har poddinspelning kl 14.30. 🙂

Efter podden åker jag hem och svirar om till något piffigt innan jag åker tillbaka till stan igen, jag och Andrea ska nämligen äta middag på Un Poco. Det ska bli så himla mysigt att bara hänga hon och jag, det var längesen!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..