Sommarresumé – Juli

 5b97e442e5c5d 5b97e442e6485namnlost 1.jpg
I början av juli befann vi oss fortfarande i Makaha, also known as Paradise. Vi badade massor, åkte på delfinsafari, såg sköldpaddor, åt acaibowls och levde livet!

Efter fem härliga dagar i Makaha förflyttade vi oss till Waikiki och hotellet The Modern Honululu. Hotellet var fantastiskt, men Waikiki i övrigt… inte lika imponerande. Vi hade hellre stannat ytterligare fem dagar i de mer avlägsna delarna av Oahu!

Efter Hawaii bar det av mot Las Vegas! En väldigt häftig, men lite konstig stad. Vi åt god mat, åkte helikopter över Grand Canyon och festade lite. Tre härliga, men intensiva nätter!

Och sist men inte minst – NYC! Här hade vi båda varit innan, vilket jag tycker var en väldig fördel. Det kändes väldigt prestigelöst och vi shoppade lite, fixade naglarna och var ute en sväng. Ett riktigt bra avslut på världens bästa resa! <3

Med bara en dag hemma för att packa om så åkte jag iväg till norska kusten med familjen. Jag var ganska jetlagad, men hade det riktigt, riktigt bra! Vi grillade, badade i havet, spelade minigolf med fotbollar och tränade.

Och när vi går in i augusti månad så befinner jag mig i Mjösjöby tillsammans med Rebecka, Oskar och Filip. Här tog vi det, om möjligt, ännu lugnare än i Norge! Mer om det i nästa sommarresumé-inlägg. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..