Lördagsmys & Pomodoro

IMG_8142
IMG_8149

I lördags hade jag, Oskar och hans kompis (tillika vår granne) en mysig lördagsmiddag hemma hos oss. Vi började kvällen med ett gott bröd, olivolja, parmesanost och oliver. Det finns verkligen få förrätter som slår den kombon – SÅ enkelt och SÅ gott!

IMG_8152
IMG_8158
Namnlöst-1

Till middag åt vi en Pasta Pomodoro med en tomatsås som fått puttra på spisen i drygt två timmar. Jag har sagt det här tidigare, men det tåls att säga igen: den här rätten är jättetråkig på restaurang, men jättegod att göra hemma. Jag utgick från mitt eget recept som jag är väldigt nöjd med!

Här är mitt bästa recept på Pasta Pomodoro: https://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/03/recept-pasta-pomodoro/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..