Dagens planer

Dsc 7104

Hej älskade ni! Förlåt för min uteblivna uppdatering igår, jag kompenserar det med flera inlägg under helgen istället. 🙂 Jag hade fullt upp med att fixa inför min egen Halv åtta hos mig-middag som ägde rum igår!! Det gick jättebra, är riktigt nöjd. Jag fotade dessvärre superdåligt, knäppte bara några snabba bilder innan jag bar fram tallrikarna till bordet, men jag kan ju visa er dom om ni vill.

Men över till den här dagen…

Jag ska alldeles strax iväg till gymmet med Emelie! Jag har haft den sämsta träningsveckan på väldigt länge, min ork och mitt intresse har varit som bortblåst. Därför har jag knappt tränat heller, men idag ska jag ge det ett försök. I eftermiddag, närmare bestämt 16.00, har jag och syrrorna syskonfotografering. Det blir Alicias första! Bilderna ger vi till gudföräldrar och mor- och farföräldrar i julklapp som en rolig grej. Kvällens planer är ännu osäkra, jag tänkte se vad mamma och dom gör! Ska ni göra något roligt idag/ikväll?

  1. Ska fixa de sista julklapparna idag och tänkte försöka hinna tvätta lite ikväll och slå in julklapparna . Ha en mysig lördag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..