Rädda Barnen

Jo men hej!

såhär:

Just nu pågår den värsta hungerkatastrofen på 70 år i östra Afrika. Närmare 20 miljoner människor hotas av svält. Rädda Barnen finns på plats och delar ut mat och vatten, sätter upp mobila vårdcentraler och ser till att barn som drabbats akut av undernäring får behandling.

Jag ville gärna bidra med något till deras auktion men visste inte riktigt vad jag hade att erbjuda förutom att skriva något fint som man får välja själv vad det ska handla om på en sån här tavla och ge till dig mot att du budar, alltså skänker pengar oavkortat, till deras arbete. Jag skriver, du bestämmer om det ska handla om kärlek eller sorg eller någon speciell person eller vad som.

Släng skiten sen om du vill men buda iallafall du som kan så vi samlar ihop en slant.
Var med och se till att de kan fortsätta detta. Var med och rädda liv. Gå in och buda på min auktion HÄÄÄÄÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..