Poddsöndag och shopping

Nu är det söndag och regnat smattrar mot mitt fönsterbleck. Jacob har rest bort och jag sitter och klickar hem kläder frenetiskt för att inte tänka på att jag saknar honom för mycket.

Följande är ett samarbete: Vill tipsa igen om vår otroliga poddsponsor BestSecret! En sajt där man kan få över 3000 olika märken till hur bra priser som helst (upp till 80%!). Om du lyssnar på podden så vet du ju att jag köpt allt från BH:ar från Chantelle & Heidi Klum intimates till Pumaskor och såklart min rymdtröja från Moschino där. Så nöjd med tanke på att jag fick BH:arna på 70%, skorna på 30% och tröjan på 60%! Men! För att få shoppa på BestSecret så måste man bli inbjuden av en annan medlem. Det kan du alltså bli av mig och Forni! Skriv bara in bestsecret.se/forniochhamilton eller klicka på bilden nedan så får du också vara med och fynda loss med oss! Inte nog med det. Du får också 200kr av oss att handla för om du handlar för minst 600kr. Juste! Dom har en app också för er som föredrar att shoppa på stående fot. Aja, jag genuint älskar BestSecret för det är genuint asnice att hitta sina favoritplagg för en bråkdel av priset. Känns som att man då lurar systemet.

Ha en underbar söndag, hoppas ni hittar något fint ❤️

  1. Wow. Jag är såld på din och michaelas podd. Ni sätter ord på de tankar som ständigt går igenom mitt huvud. Förlorade en ung familjemedlem för några år sen i en plötslig sjukdom. Sista raden i din text i första avsnittet fångar in min känsla så, inte om en kärlek till en partner utAn till en någon man förlorat. ”En spricka som blev ett är av en kärlek som aldrig fick bli”. Ryser i hela kroppen när du läser upp den raden. En spricka som blev ett ärr av en framtid,, en mamma, en fru som aldrig fick bli. Ser självklart framemot att inte bara gråta till era avsnitt (skämt åsido) men fint att ni tar igen de tunga ämnena på en gång istället för att vänta, då det faktiskt är de ämnen som formar en person mest. tack för dina och michaelas fantastiska texter och tankar. Jag kommer följa er podd till det sista avsnittet och sedan lyssna om och om igen på alla avsnitt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..