MY HEART WILL GO ON

MUSIC

Jessie J sjunger ”My Heart Will Go On” av Celine Dion.

Jag måste dela den här videon! Enligt mig är Jessie J en av de största sångarna någonsin. Hon har delat en text på hennes Instagram kopplat till just det här framträdandet som var starkt bortom ord och också resonerar mycket med mig.

Se hennes Instagram inlägg här.


Jessie J singing ”My Heart Will Go On” by Celine Dion.

I need to share this video! According to me, Jessie J is one of the greatest singers ever. She has shared a text on her Instagram connected to this certain performace that was strong beyond words and it also resonates with me a lot.

Check out her Instagram post here.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..