THE THIRD WEEK

 

Place: Soho, London, England.

LIFE
ESL EDUCATION: FIVE

 

Nu har jag varit här i tre veckor!

Jag tänkte uppdatera om hur allt går! Det är mer överväldigande än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Det är mycket som händer alltså! Studierna på skolan EC London går bra. Man utvecklas snabbt, i och med att man pratar engelska hela tiden, både på lektioner och utanför. Lektionerna är både teoretiska, praktiska, kreativa och lekfulla! Det är bra dels om man vill lära sig engelska men det är också roligt när man kan skådespela och även pusha sig själv socialt när övningar går mer åt det hållet på vissa lektioner. Jag har nämnt tidigare att jag skriver egna låtar, och eftersom att jag bara skriver låtar på engelska så tror jag att kursen kommer hjälpa mig med det. Man lär sig mycket helt enkelt! Där är jag för tillfället. Jag hoppas att ni gillar dom här inläggen!

I SAMARBETE MED ESL SPRÅKUTBILDNING


Now I’ve been here for three weeks!

I thought I’ll update how everything is going! It’s more overwhelming than I could have ever imagined. A lot is going on in other words! The studies are going well on the school EC London. You progress quite fast, as you speak English all the time, both in the classes and outside. The classes are both theoretical, practical, creative and playful! It’s good if you want to learn English, but it’s also fun when you get to act and push yourself socially when exercises are more adapted to that in some of the classes. I’ve mentioned earlier that I write songs, and because I only write songs in English, I think this course will help me with that. You simply learn a lot! That’s where I am at the moment. I hope you enjoy these posts!

IN COLLABORATION WITH ESL EDUCATION

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..