UPDATE

EC London.

Liberty Plaza.

 

LIFE
ESL EDUCATION: NINE

Dags för en uppdatering! Som ni vet så går jag en kurs i engelska i London på EC London. Jag får ut det bästa av båda världar, för att jag studerar engelska halvtid och kan därför leva mitt eget liv utanför skolan också! Med andra ord, schemat är perfekt. Utöver det så är stämningen på skolan fantastisk, lärarna är bra och studenterna i min klass är så trevliga och roliga. Så allt går bra! Jag sätter ingen press på mig själv att jag måste nå ett visst mål i den här kursen, utan jag vill bara lära mig så mycket som möjligt. Jag känner mig också hemma på residenset Liberty Plaza! Hela den här upplevelsen är en gåva på många sätt. Jag älskar London! Så ser det ut just nu.

SAMARBETE/ESL SPRÅKUTBILDNING


Time for an update! As you know, I’m taking a course in english in London at EC London. I get the best of both worlds, because I study English half-time and therefore I can live my own life outside of school as well! In other words, my schedule is perfect. Apart from that, the atmosphere at the school is amazing, the teachers are great and the students in my classes are nice and funny. So all is going well! I put no pressure on myself that I have to achieve a certain goal in this course, I simply want to learn as much as possible. I also feel so at home at the residence Liberty Plaza! This whole experience is a gift in so many ways. I love London! That’s where I’m at.

COLLABORATION/ESL EDUCATION

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..