BRÄNNBOLLSYRAN

NEWS

I helgen ska jag gästa Brännbollsyran! Jag har gästat den här festivalen fem år i rad, och eftersom att jag kommer vara i Sverige i Maj och Juni, så känns det inte mer än rätt att vara på plats även i år! Jag kommer att uppdatera om festivalen på mina medier. Jag ser fram emot helgen! Tack Brännbollsyran!


This weekend I’ll visit Brännbollsyran! I’ve visited this music festival for five years in a row, and as I’ll be in Sweden in May and June, it feels only right to be there this year also! I’ll post content from the festival on my digital medias, so it’ll come up. I look forward to the weekend! Thank you Brännbollsyran!

Sponsored by Brännbollsyran

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..